ERP konzulens

Üdvözlöm!

Kupán Károly ERPkonzulens. Szakértő termelésirányítási, értékesítési és kontrolling kérdésekben.

Kupán Károly ERP konzulens

Évtizedek óta foglalkozom ERP rendszerekkel és tanácsadással. A BME-n szerzett Számítógépes Tervezési, Szervezési és Gyártási diplomám segítségével az elemzési és gyártási feladatok esetén tudok hathatós segítséget nyújtani, ami kiterjed a gyártási, értékesítési és gazdálkodási területre. Egy sor iparágban termelésigazgatói szinten adok tanácsot, de szívesen készítek és dokumentálok technológiákat és elemzek műveleteket is.
Elsősorban ügyfél oldali feladatokat végzek, azaz megbízót képviselek egy projektben, irányítom a bevezetési munkát vagy hozzászervezem a gyártást / értékesítést a kiválasztott ERP rendszerhez. Hibásan bevezetett ERP rendszereket újra bevezetem vagy megfogalmazom azokat a követelményeket, ami miatt nem felel meg a telepített rendszer a cégnek.

Tanulmányrendszer használata
Az ERP konzulensi munkámban saját fejlesztésű Termelésirányítási Tanulmányrendszeremmel lehetőséget tudok biztosítani arra, hogy úgy lehessen kipróbálni a termelésirányítási rendszereket, összeállítani technológiákat és felmérni a cég fogadó képességét, hogy nem vásároltunk meg ERP rendszert. A rendszer az adatok összegyűjtésén, a technológiák kialakításán, rögzítésén túlmenően a kísérleti gyártás vezérlésére is alkalmas. Ez pedig nem más, mint a cég bevezetése a digitális világba.

Kidolgozott és jól begyakorolt ERP választási technológiám van.
A Digitális termelésirányítás című, 550 oldalas tanulmányban pedig mindent leírtam amit egy KKV cégnél tudni kell a termelésirányításról és az ERP választásról. Amelyből alkalmanként kisorsolunk egy példányt.

Együttműködések

  1. Nyújtok egynapos tanácsadást, ez az irányok kijelölésére és a lehetőségek bemutatására használható. Mindig on-site módon történik, mert látnom kell a céget.
  2. Van heti kétnapos tanácsadás, amely legalább egy teljes hónapra vonatkozik. Ez a digitalizálási vagy átszervezési munka vezetésére szolgál.
  3. Van havi 20 napos tanácsadás, ami a munka személyes irányítását és a személyes részvételt tartalmazza. Legalább egy teljes hónapra köthető meg és on-site és távmunkát együttesen tartalmaz.

Árképzés itt található

Kupán Károly
Kupan.Karoly@kupan.hu
+36-20 264-75-14