Árképzés

Nagy hozzáértést és gyakorlatot kívánó tevékenységek árazása:

Idetartozik az üzleti folyamatok felmérése, újraszervezése, ERP kiválasztás, módszertanok összeállítása, tanulmányok készítése, nagy projektek vezetése, a tervek készítése, termelés-újraszervezés, termelésirányítási rendszer bevezetés, a teljesítménymutatók megtervezése és bevezetése, vitás kérdések rendezésében való részvétel stb.

Díjazása:

  1. Nettó 40 eFt/óra. Elsősorban a felkészülés és az eseti tanácsadási feladat számolható el órában, de a harmadik féllel szembeni érdekképviselet is általában órában számolható el. 
  2. Nettó 230 eFt/nap. Az egynapos projektek tipikus elszámolás egysége, de több – időben elhúzódó – nap esetén is alkalmazható. Ide tartozik a telephelyek bejárása, áttekintő kép kialakítása, fejlesztési irányok kijelölése, módszerek ajánlása stb. Folytatás esetén automatikusan a 2 napos vagy 20 napos kategória alapján történik az elszámolás.
  3. Nettó 500 eFt / hónap (heti két nap).  Legalább egy hónapos lekötés esetén használható. Ebbe a kategóriába tartozhat az ERP bevezetések vezetése és menedzselése, a módszerek megmutatása, gyakoroltatása és a belső munkatársak munkájának ellenőrzése. Akkor hasznos, ha rendelkezésre áll szakmailag képzett munkaerő, de nincs meg az a gyakorlat, ami a bevezetéshez, az adatok összegyűjtésére, a hibák kijavítására, a csarnokok előkészítéséhez stb. szükséges.  Ha a belső kapacitás kicsinek bizonyul, akkor közös megegyezés alapján automatikusan a heti 20 napos elszámolás alá kerül a projekt.
  4. Nettó 1350 eFt/hó (havi 20 nap). ERP kiválasztás, bevezetés, hibásan bevezetett rendszerek helyrehozatalának elszámolási egysége. Ide tartozik minden kiemelt felelősséggel járó tevékenység, amely több hónapra is kiterjed. A raktárak működésének újraszervezése legalább egy, a termelés újraszervezése és a bevezetés előkészítése legalább 3 hónapot igényel.

Számlázás
A munkát szerződéses rendszerben végzem.