ERP kiállítással egybekötött ERP szeminárium

ERP kiállítással egybekötött ERP szeminárium!

Időpont: 2015.10.22

Az összejövetel célja, hogy áttekintsük az ERP rendszerek kiválasztásával, üzembeállításával és üzemeltetésével kapcsolatos kérdéseket, sőt, emellett megtekinthetünk egy sor magyar és nem magyar, kisebb és nagyobb ERP rendszert, és megismerkedhetünk a fejlesztői csapattal is. Az előadások kifejezetten vezetői szemléletűek, ahol a stratégiai kérdésektől indulva, érintve a kiválasztás kérdéseit, megismerkedve a rendszerfejlesztők szempontjaival jutunk el a végfelhasználói problémákhoz.

Reményeink szerint a szemináriumon áttekintő képet adnunk a versenyelőnyt biztosító informatikai beruházások kihívásairól, figyelembe véve, hogy kisebb cég kisebb cégekkel, nagyobb cég nagyobb cégekkel versenyeznek.

9.00     –  Regisztráció

9.30     –  ERP választás (Kupán Károly – független ERP tanácsadó)

                      ERP választás stratégiai kérdései

                      ERP Kategóriák

                      Választási módszerek

10.30    –  Az ERP beruházás a fejlesztő szemével (Juhász Zsolt – rEvolution Kft.)

11:30    –  Az ERP beruházás a beruházó szemével (Giller Tamás – független ERP tanácsadó)

12:30    –  Ebéd – Kávészünet

13: 00   – Kiállítás megtekintése

18:00    – Zárás

Helyszín: Lurdy Konferencia-és Rendezvényközpont.
(Budapest, 1097 Budapest Könyves Kálmán körút 12-14. XII.)
A nyitott parkolóban a parkolás ingyenes.

Időpont: 2015.10.22

Részvételei díj: 15 000 Ft/fő. Ha egy cégtől több résztvevő jelentkezik, akkor a részvételi díj 10 000 Ft/fő. Informatikai cégek számára a részvételi díj 50 000 Ft/fő. A szolgáltatás ÁFA mentes.

Bankszámlaszám: 10918001-00000026-46970006

Részletek:

ERP választás stratégiai kérdései. Az ERP választás akkor sikeres, ha egy olyan rendszert választunk ki, amelyik harmonikusan illeszkedik a cég lehetőségeihez, a piaci elvárásokhoz, képes elindulni a pillanatnyi üzleti szokások mellett is, de rendelkezik a megfelelő tartalékokkal.

ERP Kategóriák: A hazai piacon félszáz jelentősebb, de jól kategorizálható ERP rendszer és beszállító található, ami stabil ERP piacra és szolgáltatásra utal. Megismerkedünk a kategóriákkal.

ERP választási módszerek: Számos olyan módszer létezik, amely a sikeres választáshoz vezethet, van olcsó, van hatékony, de van olyan is, amely nagyon megbízhatón eredményezi a jó döntést. Ezekkel ismerkedünk meg.

Az ERP beruházás a fejlesztő szemével: A siker egyik tényezője a megrendelő és a fejlesztő/bevezető felhőtlen kapcsolata. Ez elképzelhetetlen anélkül, hogy látnánk a fejlesztők és bevezetők szempontjait.

Az ERP beruházás a beruházó szemével: Giller Tamás az „ERP múlt, jelen, jövő” című könyve megírása közben szerzett tapasztalatait osztja meg velünk.

Kiállítás: Kifejezetten fontosnak ítélem, hogy az előadások után mód legyen a rendszerek legalább egy részét megtekinteni, megismerkedni fejlesztőikkel és a bevezető munkatársakkal.
A kiállításon kuriózumokkal is szolgálunk.
Most kerül először közönség elé a Deep rendszer, amelyet tudásban az SAP és a Dynamics NAV kategóriához közelít, ugyanakkor árában sokkal jobban illeszkedik a magyar cégek lehetőségeihez.
És megtekinthetünk egy hazánkban kevéssé ismeret ERP rendszert, amely a projekt alapon működő cégek legjobb választása, legyen szó akár kis könyvelő és könyvvizsgáló cégekről vagy az Ogilvy-ról, a KPMG-ről esetleg a Deloitte-ról.

Kötetlen konzultáció: Az előadók, munkatársaik és a kiállítók a vendégek rendelkezésére állnak.