Digitális termelésirányítás

Könyv bemutatás

Mit kell tudni egy termelésirányítási rendszernek?

Ez az e-Tanulmány ~550 oldalban, kifejezetten gyakorlati szemlélettel és elég részletesen tárgyalja KKV szektor digitalizálási problémáit és lehetőségeit. Bemutatjuk a termelésirányítás jelenét, adunk javaslatot a jövőjére, így jó szándékkal ajánljuk mindenkinek, akik a termelésirányítással foglalkozik, ideértve a cégvezetőktől az informatikusokig mindenkit.
A tanulmány több bejegyzett szerzői oltalommal védett eljárást is ismertet.
A tanulmány két kötetre oszlik. Az első csak a termelésirányítással foglalkozik, melyben áttekintjük mit kell tudnia egy termelésirányítási rendszernek, a második rész az ERP választásé.

A tanulmány – szakítva a hagyományos ERP leírásokkal – kifejezetten a termelés oldaláról közelíti meg a termelésirányítási rendszerek bevezetését megelőző feladatokat, a választást és az üzembeállítást.

Ezt az anyagot használjuk az ERP választáskor, a termelés-újraszervezéseknél, termelésirányítási rendszerek bevezetésének előkészítésénél és az egynapos szakértéseknél is.

A könyvből havonta egyet kisorsolunk a Megrendelés pontban jelentkezők között.

 

Betekintés a tanulmányba

Bevezető – a bevezetőben a könyv célját, szerkesztési elveit és a felépítését mutatjuk be.

Tartalomjegyzék – Rövid összefoglalót kapunk az egyes fejezetek tartalmáról, ill letölthető a legfrissebb tartalomjegyzék.

Betekintés – Ebben a pontban egy kiválasztott témán a könyv tartalmába tudunk betekinteni.