ERP konzulens

Üdvözlöm!

A vírus előtti időszak nem fog már visszatérni, ráadásul számítani kell arra is, hogy ismét tömegek hagyják el az országot. Megváltozik a világ. Az ERPkonzulens az alkalmazkodásban tud segíteni.
A kiút az előremenekülés. A cégeknek most arra kell törekedni, hogy részesedjenek az újraindítási támogatásokból. Ezek pedig elsősorban fejlesztési és munkahely teremtő támogatások. Miután a termelésirányítási fejlesztések a hatékonyságot fogják növelni, a munkahely teremtésnek a marketing és kereskedelmi területen kell megtörténni.
De a
távlati cél mindenképpen az exportra termelés. 

Kupán Károly ERPkonzulens. Szakértő termelésirányítási, értékesítési és kontrolling kérdésekben.

Kupán Károly ERPkonzulens

Évtizedek óta foglalkozom ERP rendszerekkel és tanácsadással. A BME-n szerzett Számítógépes Tervezési, Szervezési és Gyártási diplomám segítségével az elemzési és gyártási feladatok esetén tudok hathatós segítséget nyújtani, ami kiterjed a gyártási, értékesítése és gazdálkodási területre. Egy sor iparágban termelésigazgatói szinten adok tanácsot, de szívesen készítek és dokumentálok technológiákat és elemzek műveleteket is.
Elsősorban ügyfél oldali feladatokat végzek, azaz megbízót képviselek egy projektben, irányítom a bevezetési munkát vagy hozzászervezem a gyártást / értékesítést a kiválasztott ERP rendszerhez. Hibásan bevezetett ERP rendszereket újra bevezetem vagy megfogalmazom azokat a követelményeket, ami miatt nem felel meg a telepített rendszer a cégnek.

Tanulmányrendszer használata.

Az ERPkonzulensi munkámban saját fejlesztésű termelésirányítási Tanulmány-rendszeremmel lehetőséget tudok biztosítani arra, hogy úgy lehessen kipróbálni a termelésirányítási rendszereket, összeállítani technológiákat és felmérni a cég fogadó képességét, hogy nem vásároltunk meg ERP rendszert. A rendszer az adatok összegyűjtésén, a technológiák kialakításán, rögzítésén túlmenően a kísérleti gyártás vezérlésére is alkalmas.
Ez pedig nem más, mint a cég bevezetése a digitális világba.

Kidolgozott és jól begyakorolt ERP választási technológiám van. További dokumentumok találhatóak a http://www.BI-control.hu oldalon, de sok cikkem jelent meg az ügyvezetők lapjában is.

 

Kupán Károly
Kupan.Karoly@kupan.hu
+36-20 264-75-14