Megrendelés

Az e-Tanulmány számozott példányokban kerül forgalomba, amelyhez az alábbi  digitális nyomtatvány kitöltésével lehet hozzájutni.
A megrendelést követően kiállítunk egy e-Számlát, amelynek befizetése után küldünk egy azonosítót és Mailben kiküldjük tanulmányt.

Early bird megrendelés
A bevezető 2023 szeptemberi hónapban korai madárként (Early bird) két példány feláron megrendelhető. A tanulmány kedvezményes ára 50 000 Ft + 27% ÁFA
A megrendelés mezőbe azt kell megadni, hogy Early bird megrendelés.

Megrendelés
A tanulmány ára 100 000 Ft + 27% ÁFA.  Ezt követően a 2023-as év során 2 óra személyes konzultáció tartozik a megrendeléshez.
A megrendelés mezőbe azt kell megadni, hogy Megrendelés.

Jelentkezés ingyenes példányra.
Az 500 milliós árbevételt meghaladó és az 2.5 milliárdot nem elérő gyártócégek között havonta kisorsolunk két ingyenes példányt. A sorsolásra jelentkezni kell, ehhez a megrendelés mezőbe azt kell beírni, hogy Jelentkezés sorsolásra.

Szakértés megrendelése.
Minden szakértési felkéréshez tartozik egy ingyenes példány. A szakértői nap ára 100 eFt. Szakértést termeléselemzés, termelés újraszervezés, ERP választás, jelenlegi helyzet felmérése, bevezetés és vitarendezés kérdésekben vállalok.  Ehhez a megrendelés mezőbe azt kell beírni, hogy Szakértői nap megrendelése

A megrendeléshez kérem töltse ki az alábbi adatokat

* *Kérjük a csillaggal (*) jelölt mezőket mindenképpen töltse ki