Megrendelés

 Jelentkezés a konzultációra
2024 elején tartunk egy konzultációt amennyiben a jelentkezők száma eléri a 30-at. Az informatikai cégek két fővel vehetnek részt a konzultáción, amennyiben már vásároltak fejenként egy példányt.
A jelentkezés feltétele egy példányt megvásárlása, ami egyben a belépő is.

Lezáródott

A Digitális termelésirányítás e-könyv megrendelése
Az ERPcsere.hu oldalon a Digitális termelésirányítás e-könyv pdf, EPUB és MOBI formában érhető el. A megrendelést követően kiállítunk egy e-számlát, amelynek befizetése után mailben kiküldjük a könyvet, melynek az ára 25 eFt. Ha van kedvezményre jogosító Voucher, akkor annak számát a  Voucher mezőbe kell megadni.
Megvehető a Google könyv oldalon is, az ára itt is 25 eFt, de a teljes folyamatot a Google menedzseli. A könyv az oldalon olvasható és EPUB valamint PDF formában exportálható.
A könyvhöz a bevezetési időszakban egy óra ingyenes konzultáció tartozik.
A megrendelés mezőbe azt kell megadni, hogy „Termelésirányítás” e-könyv megrendelése.

A Digitális vállalatirányítás e-könyv megrendelése
Az ERPcsere.hu oldalon a Digitális vállalatirányítás e-könyv pdf, EPUB és MOBI formában érhető el. A megrendelést követően kiállítunk egy e-számlát, amelynek befizetése után mailben kiküldjük a könyvet, melynek az ára 15 eFt. Ha van kedvezményre jogosító Voucher, akkor annak számát a  Voucher mezőbe kell megadni.
Megvehető a Google könyv oldalon is, az ára itt is 15 eFt, de a teljes folyamatot a Google menedzseli. A könyv az oldalon olvasható és EPUB valamint PDF formában exportálható.
A könyvhöz a bevezetési időszakban egy óra ingyenes konzultáció tartozik.
A megrendelés mezőbe azt kell megadni, hogy „ERP választás” e-könyv megrendelése.

Szakértés megrendelése.
Minden szakértési felkéréshez tartozik egy ingyenes példány. A szakértői nap ára nettó 230 eFt. Szakértést termeléselemzés, termelés újraszervezés, ERP választás, jelenlegi helyzet felmérése, bevezetés és vitarendezés kérdésekben vállalok.
Kérhet heti két napot tartalmazó együttműködés és heti 20 napot lekötő együtt működést is. Részleteket Itt találhat. Ehhez a megrendelés mezőbe azt kell beírni, hogy: „Szakértés”
.

Ingyenes példány kérése.
Minden olyan informatikai tartalmú rendezvény részére biztosítok két ingyenes példányt, ahol a résztvevő száma meghaladja a tízet.
Ehhez a megrendelés mezőbe azt kell beírni, hogy „Sorsolás”, de a Voucher mezőbe meg kell adni rendezvény nevét és időpontját vagy a Voucher számát.

A megrendeléshez kérem töltse ki az alábbi adatokat

* *Kérjük a csillaggal (*) jelölt mezőket mindenképpen töltse ki