ERP választás és ERP tuning

Időpont: 2016.04.28

Az összejövetel egy előadása az ERP választás kérdéseivel foglakozik, ebben részletesen áttekintjük a választási stratégiákat, az ERP kategóriákat és a választási módszereket.
A másik felében a meglévő ERP rendszerek tuningja a téma, amikor beletekintünk a Qlikview és Qliksense önkiszolgáló BI rendszerekbe, a SENECA pénzügyi tervező és a kontrolling rendszer részleteibe, a  Jet Reports BI rendszer képességébe, majd ezt követően egy valódi példán keresztül elemezzük, hogy a folyamatok újraszervezésével hogyan lehet lényegesen hatékonyabbá tenni az ERP rendszert és a napi munkát.
Az előadások kifejezetten vezetői szemléletűek, ahol a reményeink szerint képet adnunk a versenyelőnyt biztosító informatikai beruházások kihívásairól.

9.00     –  Regisztráció.

9.30     –  ERP választás (Kupán Károly – független ERP tanácsadó).

10.15    –  Qlikview és Qliksense önkiszolgáló BI rendszerek (Bakos Tamás – ügyvezető – QSS PARTNER Kft.).

11:00    –  Kávészünet.

11: 15   –  SENECA pénzügyi tervező és a kontrolling rendszer (Biczó Nikoletta – Pentaconsult Kft.).

12:00    –  Jet Reports BI rendszer (Balázs Gábor – rEvolution Sotware)

12:45    – Folyamatok újraszervezése (Kupán Károly – független ERP tanácsadó).

13:30   – Szendvicsebéd, Kávészünet.

Kötetlen konzultáció az előadókkal.

Zárás

Helyszín: Lurdy Konferencia-és Rendezvényközpont.
(Budapest, 1097 Budapest Könyves Kálmán körút 12-14. XII.) Térkép.
A nyitott parkolóban a parkolás ingyenes.

Időpont: 2016.04.28 – 8-as terem.

Részvételei díj: 12 000 Ft/fő. Informatikai cégek számára a részvételi díj 50 000 Ft/fő. A szolgáltatás ÁFA mentes.

Bankszámlaszám: 10918001-00000026-46970006

Részletek:

ERP választás.
ERP választás stratégiai kérdései: Az ERP választás akkor sikeres, ha egy olyan rendszert választunk ki, amelyik harmonikusan illeszkedik a cég lehetőségeihez, a piaci elvárásokhoz, képes elindulni a pillanatnyi üzleti szokások mellett is, de rendelkezik a megfelelő tartalékokkal.
ERP Kategóriák: A hazai piacon félszáz jelentősebb, de jól kategorizálható ERP rendszer és beszállító található, ami stabil ERP piacra és szolgáltatásra utal.
ERP választási módszerek: Számos olyan módszer létezik, amely a sikeres választáshoz vezethet, van olcsó, van hatékony, de van olyan is, amely nagyon megbízhatóan eredményezi a jó döntést.

Qlikview és Qliksense: Képzeljen el egy olyan elemző vizualizációs eszközt, ami oly egyszerűen kezelhető, hogy bármelyik munkatársa képes vele egyedi riportokat, dinamikus dashboardokat készíteni, meglátni és megláttatni a hatalmas mennyiségű adatok között az összefüggéseket. A Qlik SenseŸŸŸ egy új generációs önkiszolgáló adatelemző és vizualizációs alkalmazás, egyének, csoportok és nagy szervezetek számára tervezve. A Qlik Sense-szel saját maga gyorsan elkészítheti személyes, személyre szabott vizualizációit, mélységében is felfedezheti a hatalmas adatmennyiséget, összefüggéseket tárhat fel és elemzési lehetőségeit minden elképzelhető és el sem képzelt nézőpontból megvizsgálhatja.

SENECA pénzügyi tervező és a kontrolling rendszer:
A SENECA rendszer egy tökéletes megoldás azokhoz az elvárásokhoz, amelyek a pénzügyi tervezés és a kontrolling területén jelentkeznek. Segítségével tetszőleges számú tervvariáció elkészítését több beépített tervezési modell segíti. Ezek a modellek támogatják a top-down, bottom-up és az ellenáramú tervezést. A rendszer tartalmaz integrált pénzügyi tervezési modellt, melynek segítségével a rögzített, piaci tervezési információk átvezetődnek a rendszerbe, és a vállalatra gyakorolt változásokat azonnal megjelenítik a mérleg, az eredmény és a cashflow struktúrában.

Jet Reports BI rendszer
A Jet Reports BI rendszer azonnali hozzáférést biztosít a kritikus adatokhoz, mindezt áttekinthető grafikus felületen, mely egyszerű drag-and-drop technikával könnyen testre szabható. Az üzleti felhasználók a saját cégükre szabott dashboard-okat és jelentéseket hozhatnak létre perceken belül. Minden egyes saját lekérdezés egy lépéssel közelebb visz a folyamatban lévő gazdasági események kulcspontjainak áttekintéséhez. Ezek ismeretében könnyebb és gyorsabb a pénzügyi és a stratégiai tervezés. Igény esetén az üzletre vonatkozó átfogó elemzéseket több adatforrás bevonásával kiterjeszthetjük, így a rálátásunkat kiszélesíthetjük. Gyorsan telepíthető előre elkészített jelentés könyvtárak, előre beépített adatkockák segítik a Jet Reports megtérülését. Több, mint 100.000 felhasználó 94 országban használja a Jet Reports adatelemző rendszert nap mint nap, mely több csomagban érhető el a vállalkozása számára  és az üzleti igényeinek megfelelően akár azonnal bevethető.

Folyamatok újraszervezése: Egy ERP beruházás sohasem térül meg, ami megtérül az az üzleti folyamatok újraszervezése, aminek csak egyik feltétele a korszerű ERP rendszer. Egy valódi példán mutatjuk meg, hogy milyen hiányosságok találhatók még egy jól működő ERP rendszerben is. Ezek a folyamatszemlélet hiányából származnak, ami megjelenik mind az ERP oldalon mind a felhasználói oldalán. A változáshoz szükség van ugyan a felmérés és a szoftverfejlesztés személetének a fejlődésére, de a meghatározó a felhasználói szemlélet megváltozása.

Kötetlen konzultáció: Az előadók és munkatársaik vendégek rendelkezésére állnak.

A megrendeléshez kérem töltse ki az alábbi adatokat

* *Kérjük a csillaggal (*) jelölt mezőket mindenképpen töltse ki