ERP szeminárium

Már nem tartok szemináriumokat!

Az ERP szeminárium célja, hogy a KKV szektor vezetői számára jól felhasználható, csomagmegoldásokban mutassuk be az ERP rendszerekben rejlő lehetőségeket. A szemináriumokat egy évben több alkalommal is megtartjuk, a sorozatban minden nap egy-egy önálló üzleti témakörrel foglalkozik (ERP választás, tervezés, mérleg és eredmény kimutatás, teljesítménymutatók, a felhő, stb.). Az ERP nap mindig egy összefoglaló előadással indul, ahol egy egyetemi/főiskolai tanár segítségével áttekintjük az adott üzleti folyamat elméletét. Ezt követően betekintünk abba, hogy mi az elmélet és a gyakorlat viszonya. Majd a fejlesztők/bevezetők bemutatják a rendszereikben alkalmazott módszereket. Ha témakörhöz létezik ERP tuning, akkor az következik, végül minden ERP nap egy kiállítással zárul, ahol működés közben lehet megtekinteni néhányat a legnépszerűbb ERP rendszerek közül és megismerkedhetünk az ERP rendszerek beszállítóival.

A szervezetten, rendszeres időközönként megtartott szeminárium nem marketing bemutató és nem show műsor, sajátossága, hogy valódi tudást adunk át, ahol az előadókat úgy kérjük fel, hogy eltérő ERP kategóriákat képviseljenek.

A szemináriumot ajánlani tudjuk azoknak, akik ERP váltás előtt állnak és azoknak is, akik még nem tudják teljes mélységben kihasználni az ERP rendszerüket.