ERP tanácsadás

Vevőoldali ERP független tanácsadás, rendszerek kiválasztása és bevezetés felügyelet

Amit vállalok:

Teljes körű vevő-képviselet, meglévő folyamatok elemzése és újraszervezése, belső feladatok elvégzésének megszervezése és vezetése, ERP választási pályázat megírása, a pályázat lebonyolítása, a választás menedzselése. adatok előkészítése, javításának menedzselése.

Kupán Károly

ERP tanácsadó

ERP választás, bevezetés-felügyelet.
Az ERP választás kidolgozott és bejáratott technológiai alapján történik. Az alkalmazott eljárás nagyban függ a cég méretétől és az innovációs helyzetétől. A bevezetési projektben a felhasználó képviselői feladatot ellátása és a belső munkák vezetése történik. 

Termelésirányítás.
Termelésigazgatói szintről indulva, a technológus és a gyártáselőkészítő szinteken keresztül támogatom a rendszer bevezetésének előkészítését, a digitális technológiák kialakítását és a tesztüzemet. Rendelkezem egy erre a célra készült Tanulmányrendszerrel, amely alkalmas a kialakított és digitalizált technológia rögzítésére és a tesztüzem lebonyolítására is.

Vezetői tanácsadás, gazdaságelemzés.
Az adatbázis alapú elemzés olyan információkat adhat, amelyek más módszerekkel nem szerezhetők meg. A vizsgált terület lehet az értékesítés, a költség felhasználás és normaelemzés.

Egynapos tanácsadás
Bizonytalanság esetén általában egy egynapos tanácsadást ajánlok, ahol azt el tudjuk dönteni, hogy merre kéne indulni.

Digitális termelésirányítás
Egy 550 oldalas könyvben foglaltam össze mindazt, amit a termelésirányításról és az ERP választásról tudni kell.

Az árképzés itt található: Árképzés

Elérhetőség:

Kupan.Karoly@kupan.hu