Partnerek

Az ERP kiválasztást kifejezetten ERP független tanácsadóként végezem. Ez azt jelenti, hogy a választási folyamatok végén olyan beszállítót ajánlok, aki valóban a cég igényeit legjobban megközelítő rendszerrel rendelkezik.

Ettől függetlenül és kifejezetten ezért igyekszem sok ERP rendszert megismerni és a lehető legjobb partner kapcsolatot kialakítani a fejlesztőkkel. Erre elengedhetetlenül szükségünk is van, hiszen a rendszert meg kell ismerni és nem ritkán olyan kérésekkel fordulok a beszállítókhoz, amelynek az alapja a kifejezetten jó kapcsolat.  Pl. a program megvásárlása nélkül, tesztcélból beállítjuk a kiválasztott rendszert, előadóként megjelennek előadásaimon és kiállításaimon stb.
A függetlenség másik sajátossága, hogy a felmérések, az igénylista  összeállítása és az üzleti funkciók kialakítása során nem veszem figyelembe a potenciális beszállítók ERP rendszerének az adottságait, hanem kizárólag a cégre optimalizálok.

A felmérések és újraszervezések támogatására egy komplett ERP rendszert fejlesztettem („Termelésirányítási Tanulmányrendszer”), amely alkalmas a folyamatok modellezésére, bemutatására, az ERP független adatbázis kialakítására és az ajánlatkérés konkretizálására.
Ez viszont nem piaci termék

Szükség esetén független szakértőkből álló csapatot biztosítok.

 

Kupán Károly
Kupan.Karoly@kupan.hu