ERP pályazati elő minősítés és ERP független tanácsadás

  1. október ..   Előadó: Kupán Károly

Még ősszel megjelenik Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések támogatása” néven a GINOP-3.2.2-16 pályázat, amely rendkívül kedvező feltételeket tartalmaz (10% önrész, 40% vissza nem térítendő és kamatmentes hitel). Együttműködést vállaltam minősített pályázati tanácsadóval annak reményében, hogy ERP független tanácsadással megelőzhető számos sikertelen pályázás. Az ennyire előnyös pályázatok esetén sikertelen pályázatok száma meghökkentően magas.  Ilyenkor az a legnagyobb veszély, hogy a pályázó sokkal nagyobb rendszert választ, mint aminek bevezetésére képes. Ez mind a pályázatíró, mind a pályázó számára súlyos veszteség. A pályázat benyújtási határideje viszonylag rövid lesz, mert számolni kell a támogatási keret kimerülésével. Ez újabb kockázati tényező.

Bár a bukások száma is nagy, de ekkor még nem beszéltünk azokról az esetekről, amikor az ERP rendszer nem hozza meg a várt eredményt vagy sohasem térül meg.

Az ingyenes, gyakorlatorientált workshopra várjuk mindazon cégtulajdonosok és  ügyvezetők jelentkezését akik foglalkozna a pályázás gondolatával.

Tematika:

  • Milyen ERP kategóriák találhatóak a magyar piacon? A magyarországi ERP piac stabil, kialakultak az igény szerinti kategóriák. A kategóriatévesztés az elképzelhető legnagyobb ERP választási hiba.
  • Milyen választási stratégiák vannak? A helyes ERP választás nem bontja meg a cégen belüli egyenszilárdságot. Az előadáson áttekintjük az egyenszilárdság meghatározó komponenseit.
  • Milyen választási módszerek vannak? Az előadáson négy alapvető módszert mutatunk be. Kezdve a legegyszerűbbel befejezve a legbiztonságosabbal.
  • Mit takar a Precíziós választási módszer? A legbiztonságosabb választási módszer részletes bemutatása.
  • Elemzések és teljesítménymutatók. Az előadáson üzleti intelligencia rendszerrel készíthető elemzéseket mutatunk be, de kitérünk a teljesítménymutatók jelentőségére is.
  • Milyen eredmény érhető el a folyamatok újraszervezésével? Bemutatunk egy rossz és egy jó megoldást.
  • A GINOP-3.2.2-16 pályázat bemutatása. Az ősz folyamán meg fog jelenni a Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása elnevezésű Európai Uniós pályázat. Bemutatja: Tóth Máté – Pályázatnet Fejlesztési Tanácsadó Kft.

 

Helyszín:

Időpont: 2016. október nn  . csütörtök, 14.00 – 18.00 (kávészünettel)

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A workshopot elsősorban azoknak a vállalkozásoknak szervezzük, akik a kis- és középvállalati kategóriába tartoznak, azaz legalább 10 és legfeljebb 250 főt foglalkoztatnak.

A workshop hatékonysága miatt a résztvevők létszámát 40 főben korlátozzuk. Kérjük, hogy amennyiben részt kíván venni, mielőbb regisztráljon a következő űrlapon:

A megrendeléshez kérem töltse ki az alábbi adatokat

* *Kérjük a csillaggal (*) jelölt mezőket mindenképpen töltse ki

kupankarolyElőadónk Kupán Károly három diplomás, több évtizedes gyakorlattal rendelkező független ERP tanácsadó elsősorban 10 – 250 fős cégekkel dolgozik. Pályafutása során fejlesztett kifejezetten nagy termelésirányítási rendszereket, dolgozott szakértőkét kormányzati feladatokon, dolgozott multinacionális környezetben. Jelenleg az üzletei intelligencia alkalmazhatóságával és az ERP választási és folyamatszervezési területen dolgozik.

Elérhetőség: Kupan.Karoly@bi-control.hu, ERPcsere.hu, BI-control.hu, ERPtanacsadas.hu.