ERP választás szeminárium

Az előadás célja, hogy áttekintsük az ERP rendszerek kiválasztásával, üzembeállításával és üzemeltetésével kapcsolatos kérdéseket. Az előadások kifejezetten vezetői szemléletűek, ahol a stratégiai kérdésektől indulva, érintve a kiválasztás kérdéseit, megtekintve néhány konkrét rendszert, jutunk el az ERP tuningig, onnan a gazdasági és mobil alkalmazásokig.

Reményeink szerint a workshopon áttekintő képet adnunk a versenyelőnyt biztosító informatikai beruházások kihívásairól.

    9.00     –  Regisztráció

    9.30     –  ERP választás stratégiai kérdései (BI-Control)

    9:50     –  ERP Kategóriák és választási módszerek (BI-Control)

   10.10     –  Felkészülés és végrehajtás (rEvolution Kft.)

   10:30     –  Kávészünet

   10:50     –  rEvolution ERP rendszer bemutatása (rEvolution Kft.)

    11:10    –  WinNER ERP rendszer bemutatása (WinForm Kft.)

   11:30    –  Navision ERP rendszer bemutatása (xApt Kft.)

   11:50     –  On-line analízis bemutatása (BI-Control)

   12:10    –  QlikView bemutatása (xApt Kft.)

   12:30    –  Activity Based Costing költségelemzési módszer (BI-Control)

   12:50     –  Mobil alkalmazások (AFF Kft.)

   13:10     –  Kávészünet, kötetlen konzultáció

Helyszín: BKIK Székház (1016 Budapest, Krisztina krt. 99. I. em. 109.)

Időpont: 2015.04.14

Részvételei díj: április 9-ig történő jelentkezés esetén a részvételi díj: 12 000 Ft/fő, utána 15 000 Ft/fő. Ha egy cégtől több résztvevő jelentkezik, akkor a részvételi díj 10 000 Ft. A szolgáltatás ÁFA mentes.

Bankszámlaszám: 10918001-00000026-46970006

Részletek:

ERP választás stratégiai kérdései. Az ERP választás akkor sikeres, ha egy olyan rendszert választunk ki, amelyik harmonikusan illeszkedik a cég lehetőségeihez, a piaci elvárásokhoz, képes elindulni a pillanatnyi üzleti szokások mellett is, de rendelkezik a megfelelő tartalékokkal.

ERP Kategóriák és választási módszerek: A hazai piacon félszáz jelentősebb, de jól kategorizálható ERP rendszer és beszállító található. Számos olyan módszer létezik, amely a sikeres választáshoz vezethet, de van olyan is, amely nagyon megbízhatón eredményezi a jó döntést. Egy választási esettanulmány ismertetése.

Felkészülés és végrehajtás: Hogyan készüljünk elő az ERP bevezetésre? Az ERP bevezetés, mint projekt, a vásárló oldaláról. Gyakori hibák ez előkészülés és bevezetés során, valamint azok megoldásai.

ERP rendszerek bemutatása: A ritkaságszámba menő előadásban a legnépszerűbb ERP kategóriákból a fejlesztő cégek munkatársai mutatnak be egy-egy lényegesen eltérő rendszert.

On-line analízis bemutatása: Valós példákon keresztül mutatjuk be a legelterjedtebb többdimenziós elemző eszközt, amely nagyvállalati megoldásokat biztosít a KKV szektor vezetői részére.

QlikView bemutatása: A QlikView egy rugalmas üzleti intelligencia platform, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy IT támogatás nélkül építsék fel saját üzleti riportjaikat.

Activity Based Costing költségelemzési módszer: Olyan tevékenység alapú, korszerű, az egyetemeinken is oktatott költségelemzési módszer, amely akár 30%-al is pontosabb eredményhez vezet.

Mobil alkalmazások: A mobil alkalmazások helye és szerepe a vállalatirányítás feladatkörében.

Kötetlen konzultáció: Az előadók és munkatársaik a vendégek rendelkezésére állnak.