Az ERP választás és az üzleti folyamatok újraszervezése.

  1. szeptember 29. Előadó: Kupán Károly

A magyar KKV-k egy főre eső hozzáadott értéke olyan harmada/ötöde a nyugat-európainak. A különbséget részben a hazai KKV-k üzleti folyamatainak korszerűtlensége okozza. Az üzleti folyamatok és az ERP rendszer viszont jó esetben harmonikus egységet alkot.  Fel kell tennünk azt az kérdést, mi módon lehet megtalálni ezt az egységet és elindulni egy hatékonyabb működés felé.

Várjuk mindazon cégtulajdonosok és ügyvezetők jelentkezését a gyakorlatorientált workshop-unkra, akiket foglalkoztatnak a következő kérdések:

  • Milyen ERP kategóriák találhatóak a magyar piacon? A magyarországi ERP piac stabil, kialakultak az igény szerinti kategóriák. A kategóriatévesztés az elképzelhető legnagyobb ERP választási hiba.
  • Milyen választási stratégiák vannak? A helyes ERP választás nem bontja meg a cégen belüli egyenszilárdságot. Az előadáson áttekintjük az egyenszilárdság meghatározó komponenseit.
  • Milyen választási módszerek vannak? Az előadáson négy alapvető módszert mutatunk be. Kezdve a legegyszerűbbel befejezve a legbiztonságosabbal.
  • Mit takar a Precíziós választási módszer? A legbiztonságosabb választási módszer részletes bemutatása.
  • Elemzések és teljesítménymutatók. Az előadáson a legtöbb ERP alapját képező MS SQL adatbáziskezelő saját üzleti intelligencia rendszerével készíthető elemzéseket mutatunk be, de kitérünk a teljesítménymutatók jelentőségére is.
  • Milyen eredmény érhető el a folyamatok újraszervezésével? Bemutatunk egy rossz és egy jó megoldást.
  • A GINOP-3.2.2-16 pályázat bemutatása. Az ősz folyamán meg fog jelenni a Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása elnevezésű Európai Uniós pályázat. Bemutatja: Tóth Máté – Pályázatnet Fejlesztési Tanácsadó Kft.

Helyszín: BVK SMART Vállalkozói Okospont, BP. VII. Rákóczi út 18. 2. emelet
Időpont: 2016. szeptember 29. csütörtök, 14.00 – 18.00 (kávészünettel)

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A workshopot elsősorban azoknak a vállalkozásoknak szervezzük, akik a kis- és középvállalati kategóriába tartoznak, azaz legalább 10 és legfeljebb 250 főt foglalkoztatnak.

A megrendeléshez kérem töltse ki az alábbi adatokat

* *Kérjük a csillaggal (*) jelölt mezőket mindenképpen töltse ki

A workshop hatékonysága miatt a résztvevők létszámát 40 főben korlátozzuk. Kérjük, hogy amennyiben részt kíván venni, mielőbb regisztráljon a következő űrlapon:

Előadónk Kupán Károly három diplomás, több évtizedes gyakorlattal rendelkező független ERP tanácsadó elsősorban 10 – 250 fős cégekkel dolgozik. Pályafutása során fejlesztett kifejezetten nagy termelésirányítási rendszereket, dolgozott szakértőkét kormányzati feladatokon, dolgozott multinacionális környezetben. Jelenleg az üzletei intelligencia alkalmazhatóságával és az ERP választási és folyamatszervezési területen dolgozik.
Elérhetőség: Kupan.Karoly@bi-control.hu, ERPcsere.hu, BI-control.hu, ERPtanacsadas.hu.