Termelésirányítási szeminárium 2020.xx.xx

Tervezet! 

Termeljünk hatékonyan

ERP,- és termelésirányítási rendszerek bemutatója

A cél egy olyan szakmai összejövetel megszervezése, amelyen a téma iránt érdeklődők közvetlenül találkozhatnak az ERP rendszerek fejlesztőivel ill. független szakmai tanácsadókkal. Az esemény három szekcióban folyik, van egy előadóterem 50-60 vendég részére, egy 130 nm-es termem, ahol a kiállítás folyik és működés közben tekinthetők meg a rendszerek valamint van egy közösségi tér. 

A rendezvény Újpesten lesz, a metró végállomástól pár percre, ahol ~korlátlan parkolási lehetőség van 2 nyitott parkolóban és előre foglalt helyeket biztosítunk az épület alatti zárt parkolóban.


Mint mindig, a konzultációra most is egy jelentéktelen részvételi díjat szedünk, 15 eFt + 0 ÁFA értékben, melynek célja a nem valódi érdeklődők kizárása. Egy cég egy munkatárs után fizet, de 3 főig a többi munkatárs is vendégünk. 

Látogatóként fogadunk ERP fejlesztéssel, tanácsadással foglalkozó cégeket is, részükre a díj 50 eFt + ÁFA. Ezeken az eseményeken a legkiválóbb cégek mutatják be tevékenységüket, akiktől van mit tanulni. Annyival tartozna a szakmának, hogy megmutatják magukat a fejlődő cégeknek.

A részvétel előrejelzésével, kérdésekkel forduljon hozzám: Kupan.karoly@erpcsere.hu

Előadások:

Kupán Károly:
Termelésirányítási rendszerek követelményjegyzékének megfogalmazása „Tanulmányrendszer” segítségével. Az eljárás alkalmas egyedi termelésirányítási rendszer fejlesztésére és meglévő rendszer igény szerinti módosítási követelményeinek megfogalmazására. Az előadáson valós példákon keresztül bemutatom, hogy jönnek létre alacsony termelékenységű üzemek, beletekintünk a tanulmányrendszer koncepcióba és átbeszéljük, hogy mely követelmény miért került bele. A rendszer működése kifejezetten érdekes, mert úgy gyárt le esetleg több százezer cikket, hogy nincs technológiai adatbázisa. 
Beszélünk még korszerű témákról is: IPAR 4.0 magyarosan, szoftver feltéttel.
Bemutatandó Tanulmányrendszerek:

      • konstrukciós könnyűipari tanulmányrendszer
      • hagyományos darabárus tanulmányrendszer.

Itt találhatók szemelvények: https://erpcsere.hu/szemelvenyek/elszamoloterminal/
Cikkek: https://erpcsere.hu/termelesiranyitas/hogyan-termeljunk-sokkal-hatekonyabban/

Polló László:
Középvállalati kontrolling és stratégia. 
Effectsys Konzultáns Kft.
Ügyvezető

Zsin Tamás:
Újgenerációs vállalatirányítási rendszerek. 
Winform Informatikai Kft. 
Ügyvezető

 

Kiállítók:

WinNER 2018 ERP :
Oracle alapú ügyviteli rendszer – Winform Informatikai Kft

Regisztráció (kötelező)